Hjallerup: Handicap turnering

DBf Distrikt Nordjylland inviterer til
Handicap turnering

Tid: Lørdag, den 11. februar 2017 kl. 12.30
Sted: Hjallerup Idrætscenter, Idræts Allé 1, 9320 Hjallerup
Pris: Kr. 150,00 pr. deltager inkl. Kaffe/the, samt en snitte med rullepølse og en med ost.

Distrikt Nordjylland indbyder til en ”ny” turneringsform, hvor præmier ikke tildeles efter opnået score, men ud fra handicapscoren. Det betyder, de par der forbedrer deres handicap mest, vinder præmierne.
Formålet – og distriktets håb er, vi kan få mange flere ”almindelige klubspillere” til at deltage i distrikts turneringer.
Forskellen på denne turnering og distriktets ”officielle” turneringer (hvor man kan kvalificerer sig til deltagelse i DM finalerne i Svendborg, i uge 28) er, her afgøres placeringer og præmier udelukkende ud fra handicapscoren. Jo lavere handicap man har – jo bedre skal man spille. Med andre ord, her er der virkelig gode muligheder for at ”slå” de lidt mere rutinerede spillere.

Download (PDF, 86KB)

Der er lukket for kommentarer.