Ny email adresse for indbydelser og andet

Distrikt Nordjylland og alle klubber tilsluttet WordPress for Bridge får nu email adresse

På grund af stigende mængder spam og andre herligheder har mange email operatører set sig nødsaget til at indføre stadig skrappere filtre for email.
Dem er vi også blevet ramt af og WordPress indbyggede email server bliver i stigende grad afvist af denne årsag. Derfor har WordPress for Bridge nu indsat en certificeret email server for at sikre at vores indbydelser kommer frem til alle.

Det har den virkning at emails til vores spillere ikke længere kommer fra wordpress@jeppesens.com, men nu kommer fra f.eks nordjylland@mail.w4b.dk. Domain’et w4b.dk tilhører foreningen WordPress for Bridge.

Det betyder også at email adressen nordjylland@mail.w4b.dk kan modtage email og det kan vi bruge til at modtage materiale som den samlede bestyrelse (klub eller distrikt) har adgang til. I distrikt Nordjylland sikrer dette at alle bestyrelsesmedlemmer kan se emails til distriktet og når bestyrelsesmedlemmer udskiftes kan passwords bare tilsvarende udskiftes. Da WordPress for Bridge kan sætte nye passwords, sikres det at ved total udskiftning af bestyrelsen (klub eller distrikt) kan den nye bestyrelse uhindret sikres adgang. Bestyrelsen kan herefter skifte password til deres eget valgte hvis de så ønsker.

Dette system har nu kørt et par måneder i test uden problemer så det vil nu blive tilbudt alle vore tilsluttede medlemmer.
Så fremover kan I sende indbydelser til DBf  Distrikt Nordjylland til nordjylland@mail.w4b.dk

Der er lukket for kommentarer.