Tillykke: Henning Langbak – Årets ildsjæl 2015

ildsjæl2015
Under Bridgefestivalens festaften i Midtbyhallen i Svendborg blev Henning Langbak torsdag aften hyldet som Årets Ildsjæl i DBF – og blev betænkt med en flot buket af ord og blomster.

På medlemmerne i BK73 Hjørring’s vegne havde Jørgen Nielsen indstillet Henning Langbak til årets ildsjæl. Henning har været i bestyrelsen i 10 år, deraf 8 som formand. Klubben er gået fra 36 medlemmer til i dag 200 og har også udvidet med undervisning på flere niveauer. Henning sidder nu også i distrikt Nordjyllands bestyrelse, og ikke nok med det, de sidste 8 han har brugt 10 dage af sin ferie, først i Vingsted i 7 år og siden i Svendborg, som leder af cafeen der.

Stort tillykke med det 🙂
Nordjylland kan bare det der.

Der er lukket for kommentarer.