Minialmanakken 2014-15

Minialmanak 2014-15 er nu lagt ud på distriktets hjemmeside og sendt til klubberne i form af en pdf-fil.
Klubberne har været virkelig flittige med at arrangere åbne turneringer i kommende sæson. Ikke mindre end 20 turneringer heraf 5 turneringer, hvor der spilles om guldpoint. Flot gået af distriktets klubber.
De mange åbne turneringer har givet en del problemer med at få indpasset distriktets turneringer. Som I kan se så har vi været nødt til at strække sæsonen noget ud over det ønskelige. Deltagere i Åben Par har tidligere udtrykt utilfredshed med at turneringen lå så sent. Vi har grundet klubbernes ønsker været tvunget til at lægge turneringer i slutningen af april og endda lidt ind i maj måned.
Fortsætter klubbernes lyst til at lave åbne turneringer, bliver vi nødt til at tænke distriktets turneringer indpasset på en anden måde. Der kan tænkes mange måder at gøre det på – forslag fra distriktets medlemmer er meget velkomne.

Minialmanak


Skriv et svar