Distriktets Web Hotel i drift

website-vignette[gn_heading style=”1″]Distrikt Nordjyllands
Web Hotel
til vore klubber kører nu.[/gn_heading]

Vores nye server er nu kørende. Der er stadig småproblemer, men de er små. Det er særligt kopien af indbydelserne som ligger i turneringskalenderen, men det regner jeg med vi får løst snarest.

Foreløbig arbejder Hobro, Vodskov og Aabenraa på at få deres hjemmesider op at stå under det nye system. Det vil der naturligvis være problemer med. Det hjemmeside system som DBf stiller til rådighed er gammelt og råder ikke over en brøkdel af de faciliteter som det nye system har. DBf kan ikke bebrejdes for dette. Klub hjemmesider er ikke hvad de skal bruge deres tid til.
Jeg ved godt at Aabenraa ikke lige ligger i Distrikt Nordjyllands område, men de henvendte sig tidligt og kan tjene som en spydspids til Distrikt Sydjylland. Når Sydjylland så kommer på banen flytter de jo nok deres hjemmeside dertil. Uanset dette er de naturligvis velkomne.

Hjemmeside Design

hobroTil højre ses Hobro Bridgeklubs nye hjemmeside. Medlemmerne kan se den hvis nogen fortæller dem hvor den er, men foreløbigt arbejder de altså bare på at finde ud af at få bæstet under kontrol. Jeg har udvalgt 4 hjemmeside designs foreløbig, men nye kan sagtens adderes. der er over 1700 at vælge imellem. Den Hobro foreløbig anvender hedder “Kippis”. Men der er som sagt masser. Jeg har lavet nogle eksempel sider for de andre. Klik på billederne for at komme til eksemplerne:

Responsive:
Et nydeligt og stærkt design som i øjeblikket er det mest populære.
responsive
Pinboard:
Et simpelt og godt start design. Også meget populært.
pinboard
GlossyStylo:
Et mere farverigt og blødt design, men meget stilfuldt.
glossystylo
Spun:
Et eksempel på et avantgarde design. Medtaget så I kan se hvad der er muligt. Tingene dukker op efterhånden som man kører musen rundt på siden.
spun

Der er meget vigtigt at man holder sig for øje at man med et så avanceret system ikke kan designe sin hjemmeside efter forældede principper. Man er nødt til at gå ind på den filosofi som ligger til grund for dette system: Nemlig at vægten er lagt på det levende. Det skal være nemt at få budskabet ud.

Godt gået af 3 klubber allerede. Det bliver spændende. Og hvis I vil være med så se at komme i gang. Servicen er…. gratis for vore klubber.

Distriktsbestyrelsen


Skriv et svar