WordPress Hjemmesider til alle vore klubber

News-vignetteD.B.f Distrikt Nordjylland
tilbyder WordPress baserede hjemmesider til alle distriktets klubber

Igennem længere tid har vi afprøvet og anvendt WordPress til at lave denne hjemmeside og nu er turen kommet til at kunne tilbyde dette produkt til alle klubberne i distriktet.

Da vi i sin tid overgik til at bruge WordPress var det fordi at det er et gratis produkt som har en meget høj kvalitet. Ydermere er alt hvad WordPress kræver for at kunne anvendes noget så simpelt som en web-browser. om det er Internet Explorer, FireFox eller Googles Chrome er uden betydning, men at det ikke er et betalingsprogram har stor betydning.

WordPress glimrer ved at være simpelt at starte med at anvende og det fokuserer på aktualitet. Det vil sige at det er nemmere at få budskabet ud end det er at gøre det smukt og pænt. Og i sidste ende er det det som tæller.

I øjeblikket kører distriktets hjemmeside fra noget så avanceret som en af mine servere tilkoblet en standard internet linje. Og det er ikke nok til at kunne køre hele distriktet med klubber.

Heldigvis er der råd for det: Vi arbejder lige nu på at få en aftale i stand med en leverandør som snildt kan håndtere vores behov og som i realiteten bare stiller maskinkraft til rådighed. Jo – der er mere til det (kik her), men det er teknik. Leverandøren er fundet og vi forventer at kunne starte arbejdet i den kommende uge.

Så hvad vi håber at kunne præsentere til generalforsamlingen, er en samlet løsning som vil koste de klubber som ønsker at være med den uhyrlige sum af 0,-kr, og hvor vi vil kunne tilbyde kurser holdt i hvordan alt dette anvendes. Distriktet vil stå for den tekniske side af sagen og givetvis kan vi udarbejde standard hjemmesider således at man har nogle at vælge imellem til at starte på. Alt det arbejde der har ligget i at forbedre teknikken bag distriktets hjemmeside vil ligeledes stå til rådighed for klubberne.

Vi håber og arbejder endvidere på at kunne bringe D.B.f til at tilgodese klubberne på samme måde som distriktet. d.v.s at f.eks Vodskov Bridgeklub ville kunne få sin hjemmeside på vodskov.bridge.dk og www.vodskov.bridge.dk i lighed med distriktets hjemmeside.

WordPress er verdens mest anvendte CMS så den viden man her tilegner sig kan bruges til mange andre formål lige fra mors hjemmeside om bageopskrifter til firma hjemmesiden.

Distriktsbestyrelsen for D.B.f Distrikt Nordjylland

Der er lukket for kommentarer.