Holdturneringer i sæsonen 2012/2013.

I weekenden blev årets sidste runde i holdturneringer spillet, her vil komme en gennemgang af de Nordjyske resultater:

1.division:

Morten Bilde (t.v), Tina Ege (i forgrunden)  Dennis Bilde & Ole Raulund er bag skærmen.

Morten Bilde (t.v), Tina Ege (i forgrunden) Dennis Bilde & Ole Raulund er bag skærmen.

 Årets positive Nordjyske begivenhed i landets bedste række er, at Poul Clemmensen – Andreas Marquardsen på holdet Audita er i slutspillet med en fin mulighed for at blive Dansk mester. Det bliver afgjort i weekenden i weekenden 6.-7. april formodentlig i København.

Årets negative overraskelse var at Team PharmaService ikke nået slutspillet, det blev til en plads midt i rækken, det må kunne gøres bedre i næste sæsonen.

Der en Nordjyder mere i slutspillet, da Jan Pedersen er flyttede til Aars, han spiller på Nils Mønsteds hold, hvor også den tidligere Nordjyde Henrik Caspersen også er med. Henrik skal spille på PharmaService i den nye sæson.

2.division:

Den sidste spilleomgang blev afviklede i København, hvor der ikke var meget medvinde til Nordjyderne, desværre rykkede både Per Gaunø Jensen & Svend Brassøe ud af rækken. BK Nord (Lasse Bo Krefeld) blev dog i rækken med en placering midt i rækken. I skrivende øjeblik er der kun to hold fra kreds 4 i 2.division, så vi håber meget, at Jan Kølbæk kan vinde oprykningskampen mod Ole Dam Mortensen, så man ikke skal spille to gange i København i 2.division i næste sæson for holdene fra kreds 4.

3.division:

Der var ingen Nordjyske deltagelse, dog rykkede der et hold fra kreds 4 ud af 3.division Øst (Per Nielsen), det betyder at der bliver fire nedrykker til Mellemrækken fra 3.division. Det får konsekvenser for oprykning til mellemrækken og for syvende pladsen i kvalifikationsrækkerne. Det kommer jeg ind på når vi når de rækker.

Mellemrækken:

Sidste runde blev afviklede i Herning, hvor man har købt et nyt Bridgehus. De bedste muligheder set med Nordjyske øjne havde Hans Jørgen Mortensens hold, hvor Melanie & Kristian Tylvad spiller på hold sammenmed Brian Nielsen og Albert M. Nielsen. Holdet klarede en tredjeplads hjem med 151 point – Tillykke med oprykningen til divisionen.

BK Nord 2 (Jens M. Thomsen) blev nummer seks med 134 og på syvende pladsen med 123 kom Kim Nielsen.

Det betyder, at der i næste sæson bliver tre hold i 3.division fra det Nordjyske, hvis man betragter Hans Jørgen Mortensen som “Nordjyder”. Det kunne måske være en ide, at søge DBf om en spilleomgang i det Nordjyske i den næste sæsonen.

Kvalifikationsrække Nord:

Vinder af Kvalifikationsrække Nord:

fra venstre: Hans Nielsen, Arne Moesgaard, Rikke Jørgensen & Ole Marcus.

fra venstre: Hans Nielsen, Arne Moesgaard, Rikke Jørgensen & Ole Marcus.

Det var en meget suveræn sejere med hele 24 point ned til andenpladsen, som Ole Marcus tog. Hans Nielsen og Arne Moesgaard vandt sikkert butler beregningen med 18,35. Tillykke med oprykningen…

To i Kvalifikationsrække Nord: Team Herning: Villy Christensen, Fin Hüttel, Michael Krogh Andersen & Niels Andersen.

To i Kvalifikationsrække Nord:
Team Herning: Villy Christensen, Fin Hüttel, Michael Krogh Andersen & Niels Andersen.

Team Herning kom ind på en andenplads, der desværre ikke i år giver en oprykningskamp til Mellemrækken.

Tre i kvalifikationsrække Nord: Lars Andersen, Ole Wagener, Peter Ekmann & Lars H.Kristensen.

Tre i kvalifikationsrække Nord:
Lars Andersen, Ole Wagener, Peter Ekmann & Lars H.Kristensen.

Lars H. Kristensens hold kom ind på tredjepladsen i kvalifikationsrækken.

På en femteplads kom BK Nord 4 (Erik Hermansen), de fik 138 point efter en god sidste weekend, hvor Jesper Kragh – Carsten Lysdahl spillede på holdet. På syvende pladsen kom Kurt Christensen fra Pandrup Bridgeklub, pga. nedrykningen fra 3.division Øst skal Kurt Christensen spille en nedrykningskamp mod Ole Adelkvist fra Aarhus om at undgå at rykke ned i serie 1, kampen er sat til 7 april i Horsens.

Desværre tog Nordjylland alle tre nedrykningspladserne BK Nord – Gert Villumsen blev tredjesidste og næstesidste blev Helle Skov, mens sidste blev Team Sydhimmerland (Keld Jensen). Der må være nogle gode muligheder for at få en stor serie 1 i næste sæson. Det må også forventes, at der kun bliver en spilleomgang i det Nordjyske til næste sæson.

Serie 1:

Vinder af serie 1 (2012/2013): Fra venstre Bo Tholander, Karsten Andersen, Michel Dyekjær & Svend Pedersen.

Vinder af serie 1 (2012/2013):
Fra venstre Bo Tholander, Karsten Andersen, Michel Dyekjær & Svend Pedersen.

Der var igen i år fire hold med i serie 1, hvor resultatet blev følgende:

1. Svend Pedersen, BK Nord                     123

2. Per Frederiksen, Hobro/BK Nord         98

3. Henning Langbak, BK 1973 Hjørring    78

4. Peter Rasmussen, Aalborg BK              60

Per Frederiksens hold deltager i oprykningsslutspillet, hvor der en plads i kvalifikationsrækken at spille om. Oprykningsslutspillet afvikles 7 april i Horsens.

Der er lukket for kommentarer.