Møde i Kreds 4.

Det årlige møde i kredsen blev afholdt  lørdag 2.juni på Klarskovgaard i Korsør i forbindelse med repræsentantskabsmøde i DBf. Fra Østjylland kom Wladimir Sidorenco i stedet for Carl Erik Engelbrechtsen. Ellers var det de gamle travere Kim Nielsen, Claus Lund, Karl Peder Larsen & Poul Bo Madsen, der repræsenterede de forskellige distrikter.

Mødet forløb som sædvanlige i god tone, der blev vedtaget spilleweekender i den nye sæson: ( Mellemrækken & Kvalifikationsrækkerne).

  • 3-4.november 2012 – forskellige fra divisionen
  • 12-13.januar 2013
  • 2-3.marts 2013
  •   IMP-Par – 22.september 2012 (Spillested: Distrikt Sydjylland)
  •  Oprykningsslutspil – 7.april 2013 (formodentlig Silkeborg)

Kvalifikationsrække Nord:

Aalborg – Viborg – Aalborg.

Mellemrækken: (de Nordjyske hold)

Horsens  – Viborg – Herning.

IMP-PAR vil blive afviklet som en eftermiddagsturnering, hvor man man så slutter om aften. Da man sidste år vedtog et rotationsprincip, så er det Sydjylland der i år skal huse dette arrangement. Esbjerg overvejes.

 

 

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.